Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju

cropped-logo.png

Upišite edukaciju iz osnovnih znanja o seksualnosti, seksualnog savjetovanja i seksualne terapije

Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju provodi trogodišnje edukacije koje su namijenjene terapeutima, liječnicima, psiholozima, savjetovateljima, socijalnim radnicima, zdravstvenim radnicima, coachevima, edukatorima, aktivistima…

Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju punopravni je član Europske seksološke federacije (the European Federation of Sexology). Na našim stranicama naći ćete podatke o Društvu i njegovim članovima, budućim edukacijama, te neke tekstove o seksualnom zdravlju koji bi vas mogli interesirati.

Program za savjetovatelje u području seksulnog zdravlja

Edukacija za psihodramskog praktičara namijenjena je osobama koje žele povećati svoje osobne i profesionalne kompetencije u neposrednom grupnom i individualnom radu s ljudima koji ne uključuje psihoterapijske ciljeve.

Program za seksualne terapeute

Edukacija je posebno namijenjena osobama koje žele povećati svoje osobne i profesionalne kompetencije, a interes im je grupni i individualni psihoterapijski rad s ljudima.

Stručno permanentno usavršavanje

Edukacija je namijenjena stručnjacima koji su zainteresirani za rad ili već rade s djecom i mladima, a htjeli bi povećati svoje osobne kompetencije i profesionalnu učinkovitost u grupnom i individualnom radu s djecom i mladima.

logo1

Hrvatsko društvo za seksualnu terapiju

Croatian Association for Sexual Therapy